Uitnodiging

Datum: 24 april 2024

Deel deze pagina

UITNODIGING

Op woensdag 24 april gaan ds. Marije Mazereeuw en Henk Boonstra trouwen. Het bruidspaar heeft aan de kerkenraden te kennen gegeven dat graag samen met de gemeentes van Sneek en  Ysbrechtum-Tjalhuizum-Tirns te willen vieren.

Om 15.15 uur vragen zij een zegen over hun huwelijk in de Martinikerk van Sneek. Gemeenteleden uit beide gemeentes zijn van harte uitgenodigd voor de kerkdienst en de aansluitende receptie.

De ceremoniemeesters hebben een opgave-systeem bedacht waarbij je gebruik kunt maken van bijgaande QR-code. Als de code niet werkt kunt u ook mailen naar: bruiloft.marije.en.henk@gmail.com.

Of meld uw komst even bij een van de beide scriba’s.

Voor Marije en Henk is het belangrijk om ongeveer te weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Dan weet de taartjesbakker ook waar hij aan toe is…

Dan nog dit: er is de hele dag een fotograaf aanwezig. Het bruidspaar vraagt daarom vriendelijk om als gast geen foto’s te maken gedurende de bruiloft. Daarnaast is het verzoek om geen berichten te plaatsen op sociale media over de bruiloft.

En als u persoonlijk iets wilt geven: op de uitnodigingskaart zagen we een envelopje als cadeautip.

Marije en Henk zien uit naar uw komst op 24 april. Als kerkenraden hopen we voor hen beiden, voor hun families en vrienden en voor ons als gemeentes die meevieren en met zovelen getuige mogen zijn, op een rijk gezegende dienst!

Voor beide kerkenraden,

  • Ellert Jongstra, scriba Sneek
  • Klaas Salverda, scriba Ysbrechtum – Tjalhuizum – Tirns