Datum:

Deel deze pagina

Oproep Actie Kerkbalans 2024

Lever uw toezeggingsformulier in!

In januari vond de landelijke Actie Kerkbalans 2024 plaats. Meer dan 2.000 kerken deden hieraan mee, zo ook onze gemeente.

Met dank aan de vele vrijwilligers (meer dan 100!) is het ook dit jaar weer gelukt om bij al onze gemeenteleden een mail of een brief te bezorgen met een verzoek voor de jaarlijkse financiële bijdrage. Alle mensen die dit inmiddels hebben ingevuld: heel hartelijk dank!

We missen echter nog wel een aantal formulieren en reacties op de mails. Daarom doen we aan wie nog niet heeft gereageerd, hierbij een oproep om dat alsnog te doen. Dit kan op verschillende manieren: u kunt uw ingevulde toezeggingsformulier zelf naar het kerkelijk bureau brengen of u kunt een toezegging doen via onze website www.martinisneek.nl  via icoontje “actie kerkbalans” rechtsboven op de pagina of via www.martinisneek.nl/kerkelijk-bureau. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met het kerkelijk bureau.

Het is fijn, dat we na de verbouwing weer bij elkaar kunnen komen voor onze vieringen en bijeenkomsten. Het bruist in de Martini van de activiteiten! Dat kan alleen dankzij uw financiële steun.

Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Uw geld wordt goed besteed!

Alvast hartelijk dank!

Team Actie Kerkbalans

Ineke Jakobs

Eef Bruinsma