Nieuw boek!

Datum: 7 juli 2024

Aanvang: 16.30 uur

Deel deze pagina

Een nieuw Boek: Sint Martens Tempel

Ruim een jaar is de vernieuwde en gerestaureerde Martinikerk in Sneek weer in gebruik. Al tijdens de vernieuwbouw zijn Anne van den Berg, Hessel Jaasma en Jan Visser begonnen met het bijeenbrengen van allerlei historische feiten en wetenswaardige gebeurtenissen over de kerk, de graven, het orgel en de wapenborden. Dat alles is nu gebundeld in een nieuw boek: ‘Sint Martens Tempel’.

Op 4 juni j.l. is het eerste exemplaar aangeboden aan wethouder Petra van den Akker. Zij heeft in de gemeente Súdwest-Fryslân onder meer Cultuur en Kunst in haar portefeuille.

Ook voor jou is het nu te verkrijgen. Voor € 19,95 is het te koop in de Martinikerk tijdens de openstelling. Dit is op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 16.30 uur. Vanaf 18 juni is de kerk ook open op dinsdag- en woensdagmiddag. Er is geen pinapparaat aanwezig.

Indien je niet in de gelegenheid bent om naar de kerk te komen om een boek te kopen, kun je reageren naar vriendenvandemartini@gmail.com Dan maken we een passende afspraak.

Vrienden van de Martinikerk