Kerkdienst a/h water

Datum: 11 augustus 2024

Aanvang: 13.00 uur

Deel deze pagina

Elvis-kerkdienst in Sneek: If I Can Dream!

Op zondag 11 augustus 2024 zal er een speciale Elvis-kerkdienst gehouden namens de kerken van Sneek.  Op 16 augustus is het 47 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Hij werd de eerste superster die met zijn goede looks, stem en kledingstijl de jongeren in de jaren vijftig inspireerde. Hij mengde gospel, country en rhythm and blues tot rock and roll.

Dominee Fred Omvlee, in het dagelijks leven geestelijk verzorger, was ruim 20 jaar werkzaam bij de marine. Hij  is Elvis-fan en organiseert al 20 jaar Elvis-kerkdiensten. “Wat veel mensen niet weten is dat Elvis het liefst gospels zong, van het begin van zijn carrière tot zijn laatste concert in 1977. Elvis groeide op in een gelovig gezin en bleef zijn leven lang zoeken naar Gods bedoeling met hem. Als mensen hem The King noemden, zei hij: ‘Er is maar één King en dat is Jezus.”

In de Elvis-kerkdienst horen we het levensverhaal van Elvis met enkele van zijn grootste hits; samen zingen we veel Elvis-gospels. Het is verder ook ‘gewoon’ een kerkdienst met Bijbellezing en gebed. Het thema If I Can Dream is gebaseerd op de gelijknamige song waarmee Elvis de droom van dominee Martin Luther King wilde eren. Dominee Fred Omvlee wordt begeleid door de jonge band vol conservatorium-muzikanten Rising Clouds. Het belooft een swingende dienst te worden. Kom in stijl!

ELVIS- Kerkdienst

Namens de kerken van Sneek: welkom!

Adres                           Bij het water naast het Theater

Datum                         11 augustus 2024

Aanvang                      13:00 uur

Meer informatie      vijkotop59@gmail.com  en  wouterbrandsma@msn.com