BVR/FancyFair

Datum: 6 mei 2024

Deel deze pagina

Nieuws uit de BVR/Fancy Fair

  • Vrijwilligers
  • Nieuwe naam
  • BVR in overleg met kerkrentmeesters
  • Maandag inbreng

Kortgeleden hebben wij een bijeenkomst gehad met alle vrijwilligers die gedurende het hele jaar zich inzetten voor de BVR/Fancy Fair. Daar hebben wij uiteengezet hoe we verder willen gaan als gezamenlijke BVR en Fancy Fair en werd hen de vraag gesteld wie hiermee door kan gaan. We zijn blij dat velen daar positief op hebben gereageerd. Onze grote dank daarvoor!

Een aantal mensen heeft aangegeven dat het mooi is geweest omdat zij het al decennia-lang hebben gedaan en de jaren/ gezondheid beginnen te tellen. Alle begrip daarvoor! Ook op deze plaats willen wij onze oprechte dank uit spreken voor hun trouwe en jarenlange inzet!!  Het betreft de dames D. van der Zee, I. Terpstra en de heren D. Hoekstra, A.Dijkstra, E. Klijnsma en G. Vlietstra. De vele uren die zij hebben besteed aan inname, opruimen, inpakken, vervoer etc.  gedurende vele jaren, waren van groot belang voor het welslagen van de Fancy Fair.

Het bestuur van de BVR is in overleg met de kerkrentmeesters over de mogelijke vorm van de nieuwe structuur.

Prijsvraag!

Met een nieuw begin hoort naar ons idee ook een nieuwe naam! Daarom hebben wij besloten om een prijsvraag uit te schrijven. Weet u een mooie naam voor BVR/ Fancy Fair? Wij horen het graag!  Mail die dan naar secretariaat@bvrsneek.nl voor 14 juni.

De hal voor inbreng van goederen gaat maandag 6 mei weer open. Het is de (BVR) hal  aan de Touwslagersstraat 24  (industrieterrein De Hemmen). Attentie:  inbreng – van goede, bruikbare goederen- is mogelijk op de maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. We zien u graag weer komen!

Geen vervoer,  bel met ons: 06 82071253 of mail naar dhr. M. de Jong: jamidejong@kpnplanet.nl . De goederen worden dan opgehaald op maandagmorgen.

 

De BVR- en Fancy Fair commissie