Hulp gezocht:

Datum: 8 september 2024

Aanvang: 09.30 uur

Deel deze pagina

Team Beeld en Geluid is op zoek naar versterking!

Wie zijn wij?
Wij zijn een enthousiast team dat in de Martinikerk het beeld en geluid verzorgt. Je hebt ons vast wel zien zitten in de regiehoek onder het orgel waar we gebruik maken van de meest moderne techniek.

Wat doen wij?
Voor de uitzending thuis (camerabeelden met ondertiteling) en de presentatie op de schermen in de kerk maken we gebruik van het programma van kerkbeamer.nl. Hiermee maken we hoogwaardige KerkTV uitzendingen en hebben we de beschikking over flinke bibliotheken met liederen met notenbalken en Bijbelteksten. Dit alles wordt eenvoudig thuis online voorbereid (je hebt alleen een computer met internetverbinding nodig) en daarna tijdens de dienst uitgezonden naar schermen in de kerk en thuis.
Voor het geluid maken we gebruik van tablets. Een eenvoudigere bediening van deze schitterende geluidsinstallatie is bijna niet mogelijk.
Naast de kerkdiensten kunnen we ook ingezet worden voor door-de-weekse activiteiten als rouw- en trouwdiensten en andere bijeenkomsten waarbij beeld en/of geluid nodig is. Dit kan ook in het Oosterkoor zijn waar een eigen regiehoek aanwezig is.

Wat zoeken wij?
Mannen en vrouwen, jong en oud, die het leuk vinden om dat wat nodig is zo goed mogelijk in beeld en ten gehore te brengen, zowel in de kerk als thuis. Dit voor de zondagse en/of de door-de-weekse activiteiten.

Wat vragen wij?
Enthousiasme en enige kennis van powerpoint is wenselijk.

Wat bieden wij?
Een goed op elkaar ingespeeld team dat elkaar helpt en ondersteunt. We leiden je op in gebruik van programma’s en apparatuur.

Wil je meer weten?
Vraag het op zondag aan de dienstdoende teamleden of stuur een mail naar Klaas Faber, kffaber@gmail.com. of Klik hier op.

Je kunt natuurlijk ook een keer naast ons komen zitten om te zien hoe het in zijn werk gaat. Van harte welkom!

Namens het gehele Beeld en Geluid team:

Dirk Sijbesma, Henk Kouwenhoven, Keimpe Kloosterman, Klaas Faber, Roelof Jorritsma en Willem Bultsma.