Startweekend

Datum: 17 september 2023

Aanvang: 09.30 uur

Deel deze pagina

Een mooi startweekend.

Het begon op vrijdagavond met een spannend volleybal toernooi. Hier was de jeugd ‘ de Wilde Apen’ de winnaar. Oergeluiden gonsden door het woud wat vrijdagavond Schuttersveld heette. Voor Laus Deo was de naam ‘Schuttersveld’ heel toepasselijk. Dit keer moesten ze het onderspit delven tegen de jeugd. Foto’s: zie elders op deze website.

Zaterdag middag deed het kerkcafé zijn uiterste best om van de kerk een gezellig vertrek te maken waar je je welkom voelde. Vooral de live muziek van Esther en Meinita brachten de bijzondere sfeer van de kerk als een plek waar je gewoon kunt genieten. Waar je gewoon kunt gaan zitten, kunt luisteren, leuke dingen kunt doen. Gewoon een plek waar je je thuis voelt.

En dan de Startzondag viering. Heel veel diverse activiteiten. In de viering leuke muziek van een aantal jongeren. Het mag ons huisorkest worden!! Een mooi thema: Wat geven wij door? Opvallend was dat heel veel mensen hun telefoon mee nemen in de kerk. Kwam vooral goed uit bij het houden van een digitale rondvraag. Zeker 150 mensen deden daaraan mee. Na de viering koffie/thee, taart, spellen, gezellig napraten, vakantie ervaringen uitwisselen en hele serieuze gesprekken.

Een zang workshop en tot slot een heerlijke gemeenschappelijk samengesteld en door diverse mensen individueel gemaakte en daarna bij elkaar gevoegde tomatensoep en brood! (snap je het nog?)

Een goede start voor een dynamisch seizoen met heel veel wisselende, nieuwe  en terugkerende activiteiten.