Datum: 7 mei 2023

Aanvang: 09.30 uur

Deel deze pagina

BAKduo van de Martinikerk

Al een paar jaar zijn wij, Marieke Twijnstra en Harmien van der Wal, een bekend Bakduo in de Martinikerk. Samen bakken we wat lekkers voor bij de koffie/thee na de ochtenddienst. Standaard is dat de eerste zondag van de maand (wijzigingen voorbehouden). We variëren met koekjes en cake. Ook houden we rekening met seizoenen en feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan Kerstkoekjes,Valentijnshartjes of Zomerse plaatcake. Natuurlijk af en toe heerlijke bonbons. Voor de Kliederkerk worden we ook wel gevraagd om speciale koekjes te bakken. Nu we in 1 kerkgebouw samenkomen is het voor ons wel spannend op hoeveel gasten we voortaan mogen rekenen. Want ja, we willen natuurlijk niet te weinig bakken. Maar ook niks overhouden. We hebben nog heel veel lekkers op onze planning staan. Maar ook voor suggesties van u staan wij open. Dus wees welkom!

Hartelijke groet van BAKDUO

Marieke Twijnstra en Harmien van der Wal