Schoonmaken Martini

Datum: 23 november 2022

Deel deze pagina

De Bouwcommissie is bijzonder blij met de enthousiaste vrijwilligers die met zoveel plezier de kerk helpen schoonmaken. Wat verwacht werd in een week te doen, werd in drie dagen gedaan. Dank aan al die vrijwilligers!! Ook die vrijwilligers die zich wel hadden opgegeven om op donderdag en/of vrijdagse te willen helpen en die door het harde werken op maandag, dinsdag en woensdag, niet meer nodig waren. Dank!

Dinsdag gaan er weer een aantal vrijwilligers helpen met het is de meubelwas zetten van de verhoging/verlenging op het zitvlak van de banken waarmee het zit comfort is verbeterd.

Op alle manieren merk je dat er weer ‘leven’ in de Martini ontstaat en we weer aan opbouwen/inrichten denken.

Fijn ook dat jeugd met veel enthousiasme hun ruimte hebben behandeld. De vrijwilligers van de dinsdagmorgen hebben juist daar ontzettend veel moeilijk, lastig en nauwkeurig werk verricht onder moeilijke omstandigheden. Vooral het isoleren in smalle stroken nam erg veel tijd in beslag maar ze deden het!!