Schoonmaken jeugd

Datum: 22 november 2022

Deel deze pagina

Zaterdag heeft de jeugd in hun nieuwe onderkomen de wanden behandeld.

De kerkzaal is bezemschoon opgeleverd door Friso.

De kachel (nieuw) functioneert als de beste!

Het schoonmaken van de kerkzaal in de Martini is begonnen. De kroonluchters zijn toch door het schoonmaakbedrijf schoongemaakt. Vandaag hebben een aantal vrijwilligers de lampen gecontroleerd en zonodig vervangen. Daarna kunnen ze weer omhoog.

Vanaf woensdag komen nog meer vrijwilligers helpen om de kerkzaal ‘stofvrij’ te maken.

Het orgel is weer van zijn verpakking ontdaan. We hopen dat Bob snel hersteld is zodat hij zijn(!) orgel weer in oude glorie (en misschien nog beter) kan terugbrengen. Wat kun je ernaar verlangen dat Bob weer heel veel registers kan opentrekken en wij weer kunnen genieten van zijn ontzettend mooie en knappe orgelspel.

Onderstaan nog een paar foto’s van 22 november.