Help Martini schoon maken!

Datum: 23 november 2022

Aanvang: 09.00 uur uur

Deel deze pagina

Geachte gemeente,

De werkzaamheden in de grote kerkzaal zijn rond vrijdag 18 november afgerond door de aannemer.  De zaal wordt door de aannemer veegschoon opgeleverd. Er is een schoonmaakbedrijf ingehuurd die alles gaat stofzuigen en afnemen. Het netjes schoonmaken en weer glanzend maken start op woensdag 23 november.

Wanneer u zin hebt om mee te helpen met de schoonmaak van o.a. de kroonluchters en alle voorkomende werkzaamheden wordt u uitgenodigd vanaf woensdag 23 november om 9.00 uur in de kerk. U hoeft geen materiaal mee te nemen. Dat wordt geleverd door het schoonmaakbedrijf. Hoe lang de schoonmaakwerkzaamheden gaan duren is nu nog moeilijk in te schatten.

Natuurlijk wordt er gezorgd voor koffie en iets er bij.

Wij hopen op zo veel mogelijk mensen die willen helpen.

Namens de werkgroep bouw,

  • Tjeerd van der Kooi
  • Jan Klasen
  • Jan Hiddo de Boer
  • Berend Mooibroek