Taizé viering

Datum: 13 november 2022

Aanvang: 19.30 uur uur

Deel deze pagina

Thema   ‘Dankbaar zijn… tel je zegeningen!’

Graag willen we met jullie het thema ‘dankbaarheid’ delen; je echt in je hart dankbaar voelen.

Dankbaarheid is het besef dat het leven in al zijn verschijningsvormen een geschenk van God is waarvoor we Hem willen danken. Dankbaar zijn is iets heel moois en kan je veel brengen. Maar misschien vind je het best moeilijk om je dankbaar te kunnen voelen in zware, moeilijke tijden. Dankbaar kunnen zijn, ook in moeilijker periodes, heeft ook waarde. Het kan je er doorheen helpen. Een diep besef dat niets zeker is, kan ons juist terugbrengen bij diepe dankbaarheid: voor het leven zelf en alles wat het leven ons nog steeds te bieden heeft. Het zien en waarderen wat je WEL hebt, wat je WEL kunt, wat er WEL is… ja, het tellen van je zegeningen!