Fancy Fair

Datum: 21 oktober 2022

Deel deze pagina

Nieuws uit de Fancy Fair

‘It giet oan’! 

Na twee jaar waarin het niet door kon gaan, laat het zich aanzien dat het nu weer kan.  De 37e Fancy Fair staat voor de deur en wordt gehouden op vrijdag 21 oktober van 13.30 tot 21.00 uur en zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in de Veemarkthal.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Er zijn al veel vrijwilligers die zich hebben aangemeld om mee te helpen bij de verkoop, opbouw, draaiend rad, koffie/ theehoek etc.. Als Fancy Fair commissie zijn we hier erg blij mee, maar wij kunnen nog wel een aantal vrijwilligers gebruiken.

Er zijn vele handen nodig, dus als u/ jij mee wilt helpen: graag! In het kerkblad is een aanmeldformulier bijgevoegd of u kunt zich melden per mail: rusticusj@gmail.com of telefonisch: 0515 422442.

De opbrengst van de Fancy Fair is bestemd voor de verbouw van de Martinikerk.

Wij hopen dat ook dit jaar de Fancy Fair een succes mag worden en dat we velen van u op één van deze dagen mogen ontmoeten.   De Oerslach inmiddels goed gevuld, dus er is vast iets van uw gading bij.  Naast de vele spullen, kunt u natuurlijk ook een gokje wagen bij het draaiend rad, hopend op een lekkere oranjekoek of gezellig bijkletsen met een kopje koffie of thee.

Graag tot ziens op 21 of 22 oktober in de Veemarkthal!

Namens de Fancy Fair commissie,

Pieter Groenhof

N.B. Inbreng in ‘de Oerslach’ is nog mogelijk  op de maandagavonden 26 september en -als laatste- 3 oktober van 19.00 – 20.00 uur.