Gospelkoor Signalen

Datum: 2 oktober 2022

Aanvang: 19.30 uur uur

Deel deze pagina

GOSPELKOOR SIGNALEN GEEFT JUBILEUM- EN SLOTCONCERT

Gospelkoor Signalen bestaat dit jaar 30 jaar. Dat willen we vieren met een concert in de Zuiderkerk op 2 oktober a.s. op 19.30 uur.  Maar het concert is ook tegelijk het slotconcert, want helaas gaan we stoppen als koor.

We gaan er echter nog één keer een feest van maken! We hebben al onze oudleden uitgenodigd en naast het ‘reguliere’ Signalen zal het concert worden afgesloten door een groot projectkoor van leden en oudleden.  Dit alles onder leiding van onze vaste dirigent Erwin de Ruijter en onder begeleiding van ons bekende combo Paul, Sijmen en Ronald.

Daarnaast hebben we ook de gospelband Red Suits uitgenodigd.

Daarin zingt  en speelt o.a. onze oud toetsenist Willem Binnema en ook weer onze bassist Ronald en drummer Sijmen.

Het beloofd een geweldige laatste keer te worden. Komt allen!