Het Vakantiebureau

Datum: 11 september 2022

Deel deze pagina

Vrijwilligerswerk bij Het vakantiebureau

De vakanties met zorg en aandacht

Het vakantiebureau van PSDV (Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk)  organiseert vakanties voor senioren en mensen die in het dagelijks leven zorg nodig hebben waarin de ontmoeting en de gezelligheid centraal staan. Een ieder die zich thuis voelt in de sfeer waarin de vakanties worden gehouden, is welkom. Dit geldt voor u als vakantiegast of voor u als vrijwilliger!

De vakanties worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van ruim 1.400 vrijwillige medewerkers. Zij werken mee op basis van kost en inwoning en een eventuele reiskostenvergoeding. Voorafgaande aan de vakantieweken, krijgen zij verschillende trainingen aangeboden.

De bijzondere vakanties vragen ook om speciale voorzieningen. De extra kosten hiervoor en de logies- en verblijfskosten van de vrijwilligers worden niet in de arrangementsprijzen doorberekend om zo de vakanties betaalbaar te houden, zij worden gefinancierd door onder meer financiële steun van de Protestantse Kerk in Nederland, Stichting Steunfonds Het vakantiebureau en de Maatschappij van Welstand, de aandeelhouder van Recreatie Centra Nederland BV.

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Word vrijwilliger bij Het vakantiebureau en bezorg onze gasten een onvergetelijke vakantieweek.

Ga met ons mee en ervaar de bijzondere sfeer tussen vrijwilligers en onze vakantiegasten. En neem gerust je collega, vriend(in), zus of moeder mee als vrijwilliger!

Het vakantiebureau is altijd op zoek naar mensen die belangeloos vakanties willen begeleiden.

Al meer dan 60 jaar organiseert Het vakantiebureau hotelvakanties in Nederland voor senioren, mensen met dementie en hun mantelzorger en mensen met een beperking.

Vrijwilligerswerk tijdens een vakantieweek is een bijzondere ervaring die veel plezier en voldoening geeft.

Klik hier voor meer informatie:

Ook kun je informatie inwinnen bij Susan en Henk de Vries.

Media