Fancy Fair

Datum: 7 juli 2022

Deel deze pagina

Nieuws uit de Fancy Fair

De zomervakantie staat weer voor de deur. De schoolvakanties gaan beginnen  en velen  zullen er even op uit gaan of genieten van de eigen omgeving. Zo ook de medewerkers van ‘de Oerslach’.

Daarom is vanaf 18 juli tot en met 29 augustus de hal gesloten voor inbreng van goederen en ook is er in deze periode geen ophaaldienst. De hal is al behoorlijk gevuld, maar mocht u nog iets kwijt willen dan is 5 september weer de eerste mogelijkheid. Daarna is inbreng nog mogelijk op 4 maandagavonden: 12, 19 en 26 september  -en als laatste keer voor de Fancy Fair- op 3 oktober.

De voorbereidingen voor de Fancy Fair zijn al begonnen. Op dit moment gaat corona weer rond, maar hopelijk is het een tijdelijke iets en kan de Fancy Fair dit jaar zonder al teveel coronaperikelen wel door gaan.  De Fancy Fair staat gepland op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober in de Veemarkthal.

De Fancy Fair commissie wenst u,  thuis of elders, een goede en gezonde zomer toe!

Namens de Fancy Faircommissie,

vriendelijke groet

Pieter Groenhof